Wat zeggen onze leerlingen

Noor vertelt...

"Op het moment dat ik kon starten met rijlessen, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte rijschool. Al snel kreeg ik van verschillende personen te horen dat rijschool Loomans een geweldige partner is waarbij je goed kunt leren autorijden. Dit heb ik zelf mogen ervaren. Het is waar! Iedereen had gelijk.

Al tijdens de eerste lessen kon Marcel goed inschatten welke manier van les geven voor mij het beste werkte. Hij beschikt over een grote dosis mensenkennis, Marcel heeft meteen door met wat voor een leerling hij te maken heeft.

Door zijn kennis en ervaring geeft hij je inzicht in de vele, verschillende verkeerssituaties. Marcel zal er alles aan doen om je op een prettige manier je rijbewijs te laten behalen. De gezelligheid en humor tijdens de lessen zal ik me altijd blijven herinneren. Ik kijk op een fijne manier terug naar mijn rijlessen, iedere les was weer een feestje.

Wil je straks met een goed en veilig gevoel de weg op, twijfel niet langer en kies voor rijschool Loomans!"

Lauren vertelt...

"Een paar maanden geleden besloot ik dat het toch maar tijd was om een keer rijlessen te gaan nemen. Na wat verschillende rijscholen vergeleken te hebben, koos ik voor Loomans vanwege het hoge slagingspercentage. En niet alleen het slagingspercentage bleek iets wat Marcel mee had: na de eerste les was ik namelijk meteen fan van hem. Met zo’n goede klik wilde ik mijn rijbewijs wel halen. Marcel kijkt heel goed naar jou als persoon. Hij ziet welke manier van leren het beste bij jou past en zorgt er op deze manier voor dat iedere leerling op zijn of haar gemak zo snel mogelijk een rijbewijs kan halen.

Doordat je zulke leuke en gezellige uurtjes doorbrengt in de auto samen, is rijlessen helemaal geen straf. En als je iets leuk vindt, leer je ook nog sneller! Ik ben heel blij met alle goede voorbereiding die hij me heeft gegeven en kan nu met een fijn gevoel zelf de weg op."

Eva vertelt...

"Toen ik met mijn rijlessen begon bij rijschool Loomans voelde ik me meteen op mijn gemak. We hebben het rijden rustig opgebouwd en al vanaf het begin wees Marcel me op punten die ik kon verbeteren. De manier van lesgeven was altijd erg rustig en persoonlijk.

Zo heb ik niet alleen veel geleerd van Marcel, maar was het ook altijd erg gezellig waardoor ik op een ontspannen manier kon leren autorijden.
 Doordat Marcel altijd kritisch bleef kijken naar mij rijstijl, heb ik deze naar mijn gevoel goed kunnen verbeteren gedurende onze lessen. Zo heb ik mijn rijbewijs ook in één keer kunnen halen!"

Sybrand vertelt...

"Yes, ook ik heb het rijbewijs binnen! In vier zeer korte maanden tijd ben ik van totaal nul ervaring naar het behalen van mijn rijbewijs gegaan! Dit allemaal, omdat ik voor Rijschool Loomans heb gekozen. Marcel is een zeer aangename instructeur, die er dan ook alles aan doet om je zo snel mogelijk zelfverzekerd te laten rijden.

Hij wijst je goed op je verbeteringspunten en werkt dan ook zo hard mogelijk met je aan deze punten om je zo vlot mogelijk aangenaam te laten rijden. Bovendien wijst hij je op gevaarlijke situaties in het verkeer en bespreekt deze dan ook goed met je na afloop. Daarnaast, hetgeen Rijschool Loomans uniek maakt, is dat Marcel zijn leerlingen erg goed leert kennen tijdens de rijlessen: hij weet hoe zijn leerlingen denken en gaan reageren op situaties in het verkeer waardoor Marcel nog beter zijn leerlingen advies kan geven in het verkeer.

Dus daar kan maar één conclusie aan vasthangen: Rijschool Loomans is zeker een aanrader!"

Floor vertelt...

Ik heb het afgelopen jaar rijlessen gehad bij Marcel Loomans en deze met veel plezier doorlopen. Omdat zijn benadering heel persoonlijk is, voel je je snel op je gemak en werk je echt sámen aan het behalen van je rijbewijs.

Naast de leuke gesprekken die we gehad hebben, heb ik natuurlijk ook veel geleerd van Marcel. Hij heeft altijd een kritische en perfectionistische blik, maar daardoor ga je vervolgens wel met veel zelfvertrouwen de weg op als je eenmaal je rijbewijs behaald hebt. Ik kijk met een heel positieve blik terug op deze tijd bij Marcel en zal het dan ook nooit vergeten!

Maaike vertelt...

Mijn eerste rijles bij rijschool Loomans was me meteen goed bevallen. Ik mocht beginnen met sturen en was een beetje gespannen in het begin, maar Marcel zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Daardoor ging ik ook met veel plezier naar de volgende rijlessen. Deze heb ik als erg leuk en leerzaam ervaren.

De uitleg en feedback wat ik kreeg, was altijd duidelijk. Hij heeft me goed op weg geholpen naar het examen, dat ik daardoor in één keer heb gehaald.

Wil jij ook op een prettige manier leren autorijden?

Ja, ik wil dat ook!